Victorias!

Tips inför Nationella Prov

Ta med dig något snacks som ger energi. När man får sin rast glöm inte att sträcka på benen och gå runt lite! (: Lycka till, jag ska göra Sv provet om några min.

Makeup Revolution brow pencil review. ♥

Nu har jag nästan använt upp hela min Brow Dual Ultra Brow Arch & Shape penna från Makeup Revolution.

Jag hade färgen light brown (tror jag). Den ena sidan är som en krita, och den andra en tusch-lik ände. Den sidan torkade ut snabbt och var inte särskilt pigmenterad.Det är den ljusa swatchen på bilden.

+Färgen passade mig bra som är blondin.

- Den lilla udden på den "vassa" sidan trillade en bit av.

+ Det är en twist upp, så du inte behöver vässa den. Vilket är bra för lata personer som mig!

+ Den är billig,kostar 65 kr på tex Eleven.

Jag rekommenderar den till alla som kanske vill prova något nytt och inte lägga ner mycket pengar. Och inte spendera lång tid för att få till sina ögonbryn!

Jag köpte den själv för egna pengar.

Sjuk

Idag gick jag inte till skolan, för jag mådde inte så bra igår + idag. Så det var bättre om jag stanna och vilar upp mig och pluggar ikapp hemma. Jag har så stressigt och mycket att göra nu sista terminen i denna skola. Vilket gör att jag vill prestera mitt bästa hela tiden. Kom ihåg att allt kommer bli värt i slutändan! <3 Och några bilder från den senaste tiden. Mina vänner och Carro hade sleepover i helgen, vilket var kul då jag träffar mina bästavänner så sällan.

Tävlingsbidrag¨

                                                                                                                 Lite nyttiga tips till nyåret! Grönt te är så gott att dricka till frukost.

 

20FIT16 10% på hela butiken (exklusive Optimum Nutrition och Quest Nutrition). Gäller 1 januari 2016 till 31 januari 2016.  shoppa HÄR

JULLOV

Hej, det var länge sedan jag skrev här. Nu är skolan slut för året, och det har inte gått speciellt bra.. Vilken gör mig ledsen,för jag tyckte jag gjorde bättre ifrån mig än jag brukar. Och att andra elver som tex har gjort sämre ifrån sig, får högre terminsbetyg. Hur tänker vissa lärare egentlligen?? Det som stör mig mest är ursäkter för man inte får ett visst betyg. "Tjaa du förtjänar B,men jag ger dig C för jag känner inte dig så bra," eller så antecknar de fel. Jag fick C på en uppsats men läraren hade satt ett D i sin kalender och sänkte mitt betyg pga av att uppsatsen var en stor del av betyget.  Men nej, då är de förlata för att ändra.

Nu måste jag söka in till gymnasiet preliminärt med sämre betyg, även om de säger att nästa termins betyg gäller. Hur ska man höja sig i 10 ämnen?

Men under min lilla paus så jag har saknat att skriva här, så ibland kommer jag tillbaka hit. Nu i helgen vaccinerade jag mig mot hepatit för jag ska till Kina nästa år! Spännande.

Urbanears plattan

För ett tag sedan köpte jag ett par nya hörlurar. Urban ears i modellen Plattan i svart. Ett väldigt bra och praktiskt köp, jag använder de varje dag och man märker kvaliteten på de och billiga hörlurar.Förut så fick jag ont i öronen för det tryckte, speciellt med glasögon. Men nu kan jag ha de i ca 2 tim i streck. ♥

Så nu hoppas jag bara att de håller länge, eller att jag inte tar sönder de.

 

 

Top 3 parfumes under 400 kr

                                                                                                     

 

 ,             Escada      jj, fantasy

Friyey

 

Äntligen fredag! eller inte så spännande för mig egentligen. Jag har vart hemma sjuk enda sedan tisdags, inte så kul. Nu längtar jag efter att få gå ut och göra något kul i helgen.

Hur mår ni? ♥ Jag mår bra nu, har städat mit rum,ätit lunch och snart så ska jag ta tag i plugget så jag inte ligger efter med skolarbetet. Har två uppsattser jag måste börja spåna på... att skriva är nog min svaghet.

Mellis

Jag älskar lägga upp min mat fint, det känns som lyxigare och godare då haha.

Här har jag granola, fruktsallad och hallonte. Det skulle jag gör  som frukost eller mellis, jag blir alltid hunrig mellan "stora" måltider..