Victorias!

Kategori: Annat

Min Kinaresa / DAG 1

 

 

Dag 1 var den 2016-03-26

Jag har bara skjutit upp att fixa dessa inlägg,när jag kom från Kina. Men idag har vi ledigt,och jag hinner börja lägga upp de i ordining. Det har redan hunnit gå två månader haha.

Tänker också skriva en lista med några snabba tibs som är bra att tänka på.

Har ni några frågor eller önskemål är det bara att fråga i komentarerna!

 

 

 

 

 

 

 

 

Det blir lite konsigt att få alla dagar, men dag 1&2 blir samma dag pga tidszonerena. Så vi åkte dit.

Resan tog ca 8h, planet hade två säten,4säten och sedan 2 säten till. Det fanns en liten tv,som man kunde spela och titta film på. Hörlurar och filt ingick.

Jag kommer inte igåg exakt allt till 100% nu,men jag har för mig att vi fick frukost och sedan lunch ombord. Sedan går de med dricka lite då och då.

 

Vi mötte upp våran resegrupp och guide på flygplatsen. Där hade vi en buss,som ska nu schusa oss överallt.

Direkt kom vi tll hotellet, Paragon Hotel,bodde vi alla på. Jag och Carro hade ett eget rum, men vi fick inte checka in än. Vi lämnade våra resväskor och fräshade upp oss på toan där.

Sedan åkte vi till Hutongkvarteren, vi besökte hur än familj hade det där. De bjöd oss på lunch där. När vi var klara fick vi en tur på cykelrikshaws. De cyklade runt kvarteren, men sen kom det säljare hela tiden och frågade om vi ville köpa Rolexklockor haha. Tyckte synd om förarna, och alla fattiga familjer, de delar på dricks,har slitna händer,måste cykla hela dagen i ibland 30 grader. Bara vissa hus var renoverade och "fina".

 

 

 

 

 

Tävlingsbidrag¨

                                                                                                                 Lite nyttiga tips till nyåret! Grönt te är så gott att dricka till frukost.

 

20FIT16 10% på hela butiken (exklusive Optimum Nutrition och Quest Nutrition). Gäller 1 januari 2016 till 31 januari 2016.  shoppa HÄR

4km

Gick 4 km idag, inte så långt men alltid något. Eller hur? Kan ni tipsa om träningsappar? gillade Lorna Jane mycket men den har börjat sega. På bilden är det endomondo, men den är ingen favorit. Tips uppskattas!

London / london-guide del 1

Heej! Nu sitter jag hör och skriver ett inlägg som jag inte jag har gjort på hur länge som helst. Jag har skutit upp att skriva dessa inlägg hur länge som helst. Jag har saknat att blogga sjukt mycket haha </3

Men nu är jag tillbaka.

Så det här är typ london-guide/vad jag och min familj gjorde, tips och åsikter..

 

 

Vi kollade såklart på Big Ben, Houses of Parliament,Westminster Abbey och Westminster bridge. Det var jättehärligt att se allting och fota! Vi hade riktigt tur med vädret också. Bredvid bron så var det London Eye och London Aquaria & London Dungeon.  Jag tror att man även kunde åka sightseeing med båtarna.

 

När vi åkte london eye så fick vi vänta i kö jättelänge. Turen var i ca 30 min och det fanns en bänk där inne om man blev trött. Vi fick även se en 4D film efter turen som handlande om London, den var bara i några minuter men den var riktig häftig.

 

Vi åkte med tunnelbanan överallt, många har svårt att hitta osv. Men det gick ganska bra för oss. Det är bra markerat på varje station fast det är massor av linjer. För att gå av till oxford street tror jag man gick av på Bond Street. De tunnelbanorna som var circle lines kunde man byta på har jag för mig.

 

 

 

Carro med sin stora pizza,detta var på portabello marknaden. En mysig liten marknad med massa småbutiker med kläder och väskor. Själva marknaden har antikgrejer,kläder,skor osv så typ allt. Vi kan inte åka till camden för det var ganska långt ifrån. Men detta var på Notting Hill Gate tror jag!

 

Hoppas ni gillar dessa inlägg! Lämna gärna feedback vad ni tycker, om jag ska fortsätta med en eller två delar. Kram ♥

 

Upp