Victorias!

Kategori: Allmänt

snaps från dagen

Idag var en väldigt produktiv dag, hann med massa saker och har mycket kvar innan jag åker till Spanien.

Var inne i stan och kollade in hur lång tid det tar att åka till carros gymnasium, efter det promenerade vi runt.

prompics

    Några bilder från balen, typ en månads sedan. En av de bästa dagarna under alla år i grundskolan! ♥

Hoppas ni också fick en fin avslutning eller bal.

En fotograf fotade alla klasser i taget,det var väldigt kallt så vi alla hoppade runt tills vi fick gå in i matsalen.

I ordning fick alla gå fram och ta mat, förrätt, huvudrätt och efterrätt. Sedan fick några elever "stipendium", de som vart mest duktiga eller höjt sig många betyg.

Sedan fick vi dansa till klockan elva / tio på kvällen, de serverade också kaffe. Vilket resulterade till många fick extra energi haha.

PS, glöm inte att det är en dag kvar att svara på gyantagningen om din plats!

Shopping

Igår så åkte jag först till Bromma Blocks, där kollade vi runt i butiker och fikade på espresso house. Det fanns inte så mycket att göra där, så vi åkte till mall of scandinavia.
Det var fullt överallt, en match skulle börja vid friends.
Provade lite kläder, och hittade fina byxor på Zara. Men kön gick genom hela affären, så kanske köper de senare.

Idag har jag pluggat geografi. Nu ska jag ut på powerwalk, och sedan packa för imorgon.

05-02

Idag var jag hemma efter fångat en förkylning igen, så typiskt när jag har så mycket att göra hela tiden och ingen tid att vila. Känner mig inte alls taggad inför provet imorgon, som typ avgör hela betyget. Här på bloggen tänkte jag börja skriva mer om mat och recept, då jag tycker det är kul att läsa. Det ger även mer inspiration tex vad man ska laga till lunch eller snacks. Jag kan även recensera mat eller produkter, och såklart vegetariskt! :*


JULLOV

Hej, det var länge sedan jag skrev här. Nu är skolan slut för året, och det har inte gått speciellt bra.. Vilken gör mig ledsen,för jag tyckte jag gjorde bättre ifrån mig än jag brukar. Och att andra elver som tex har gjort sämre ifrån sig, får högre terminsbetyg. Hur tänker vissa lärare egentlligen?? Det som stör mig mest är ursäkter för man inte får ett visst betyg. "Tjaa du förtjänar B,men jag ger dig C för jag känner inte dig så bra," eller så antecknar de fel. Jag fick C på en uppsats men läraren hade satt ett D i sin kalender och sänkte mitt betyg pga av att uppsatsen var en stor del av betyget.  Men nej, då är de förlata för att ändra.

Nu måste jag söka in till gymnasiet preliminärt med sämre betyg, även om de säger att nästa termins betyg gäller. Hur ska man höja sig i 10 ämnen?

Men under min lilla paus så jag har saknat att skriva här, så ibland kommer jag tillbaka hit. Nu i helgen vaccinerade jag mig mot hepatit för jag ska till Kina nästa år! Spännande.

Friyey

 

Äntligen fredag! eller inte så spännande för mig egentligen. Jag har vart hemma sjuk enda sedan tisdags, inte så kul. Nu längtar jag efter att få gå ut och göra något kul i helgen.

Hur mår ni? ♥ Jag mår bra nu, har städat mit rum,ätit lunch och snart så ska jag ta tag i plugget så jag inte ligger efter med skolarbetet. Har två uppsattser jag måste börja spåna på... att skriva är nog min svaghet.

grandmas garden

Tänk er hur kul det skulle vara att ha en egen trädgård med massa fina blommor och växter, jag skulle ha planterat massa bär och fruktträd haha. ♥

Fitspo

Nu ska jag ut på en powerwalk med Carro, får se hur långt vi orkar gå. Jag uppdaterar er hur det gick sen. Hät får ni lite motivernade bilder, passa på att få lite sol idag för det är inte ofta ♥

 

 

 

happy pride!

Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag. Åkte och kolla på pride paraden med familjen, kollade lite butiker och fikade. Jag fick med mig en tröja som var väl behövd haha. På hemvägen stannade vi på en restaurang, de hade hamburgare. Jag beställde vegoburgare. Skulle ni vilja att jag typ recensera de osv.. För inte så länge sen åt jag på ett annat ställe. Jag tycker om att skriva om mat och det kanske skulle hjälpa er?

Hemma

 

Hej alla!

Jag har inte uppdaterat på ett bra tag, jag var i Polen i två veckor och umgicks med släkten. Besökte Krakow och Warszawa vilket var jättekul, jag har tänkt att skriva guide/resetips på städerna om ni är intresserade. Vad man kan göra,se och äta? ♥ Har även massa bilder att dela med mig.

 

 

 

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/13082245/?claim=kaww6whrpgw">Följ min blogg med Bloglovin</a>