Victorias!

Shopping

Igår så åkte jag först till Bromma Blocks, där kollade vi runt i butiker och fikade på espresso house. Det fanns inte så mycket att göra där, så vi åkte till mall of scandinavia.
Det var fullt överallt, en match skulle börja vid friends.
Provade lite kläder, och hittade fina byxor på Zara. Men kön gick genom hela affären, så kanske köper de senare.

Idag har jag pluggat geografi. Nu ska jag ut på powerwalk, och sedan packa för imorgon.

Hur jag beställer min pizza vegetarisk

Till middag idag körde vi på pizza. Fick tillbaka matteprovet idag och det gick inte bra. Jag brukar beställa en capriccosa utan skinka med ananas. Det kan verka udda men den söta ananasen passar med svamparna. Det bästa skulle vara utan ost, och massa grönsaker + ruccola. Mums. Då skulle man nog orka fler bitar, eftersom man blir snabbt mättad på ost. Men det gäller att fråga om det är ok att byta, inte krångla till det och tex peka ut vart grönsakerna ska ligga på pizzan.. De flesta gångerna går det.

Mitt sminkbord

Här sitter jag nästan varje dag och sminkar mig!  Det är så himla mysigt och praktiskt att ha allt på samma ställe. Har inte speciellt mycket smink,så allt får plats i hyllan under + på skrivbordet ( det dagliga sminket).

Har dock inte blommor där, då det är lite opraktiskt haha, har också en annan stol. Vilket jag har haft ganska länge nu, kan visa den i ett annar inlägg då jag älskar den.

Men har fortfarande tankar att styla klart rummet, då det inte känns 100% klart inrett

Känner  mig nöjd över att jag skrev sista nationella provet idag. Det gick helt OK tror jag, hade samhällskunskap vilket jag är bra på.  Bara några läxförhör och inlämningar kvar nu!

Nytt smink

Beställde hem lite nytt smink för några dagar sen, bla ögonbrynspomade, BUS och cream contour kit. Har inte hunnit använda det så mycket än, jag kan skriva en recension lite längre fram. Jag applicerade busen igår, så kan se hur länge den håller osv.

05-02

Idag var jag hemma efter fångat en förkylning igen, så typiskt när jag har så mycket att göra hela tiden och ingen tid att vila. Känner mig inte alls taggad inför provet imorgon, som typ avgör hela betyget. Här på bloggen tänkte jag börja skriva mer om mat och recept, då jag tycker det är kul att läsa. Det ger även mer inspiration tex vad man ska laga till lunch eller snacks. Jag kan även recensera mat eller produkter, och såklart vegetariskt! :*


Upp