Victorias!

PINK MARSHMALLOW

Älskar denna dusch gel från I love, den luktar så gott! Man kan även ha den i badet för skum. ♥♥♥♥♥ fem hjärtan får den av mig.

Finns på kicks och åhlens.

Home decor - pink and gold

                                                                                                    här

HÄR - Skrivbordslampa  ♥ Rosa ljus     HÄR     ♥ kuddfodral HÄR     ♥ Planthängare här  ♥ljuslykta här    ♥ lampa FAVORITEN!♥ här

 

Proactiv refining face mask

Jag måste tipsa er om denna ansiktsmask från Proactiv. Jag lägger den på ansiktet på sina spots innan jag går och lägger mig, men se till att den torkar lite innan du lägger dig så att det inte torkas av på kuddarna. Men jag har också sett vissa som lägger den över hela ansiktet i ca 15 min. Sedan så sköljer man av den med varmt vatten. Jag har använt den jättelänge, den är även bra för den torkar inte ut som vissa andra ansiktmasker kan. Jag har väldigt torr hy men den funkar för mig. 

Av mig får den ♥♥♥♥♥.

Den finns i en stor och liten förpackning, så om ni är osäkra kan ni köpa den lilla för att prova på.

 

Resetips - PRAG ♥

v

För något år sedan så var jag och familjen i Tjeckien,´Prag. Vi var där under hösten,så jag vet inte hur det är under sommaren. Kanske mer turister.  Men då bodde vi hos några vänner så jag kan tyvärr inte tipsa hotell. Det är en jätte mysig stad,så om ni någon har chansen att åka på tex en weekend så gör det! ♥

Torget i gamla stan är superfint med massa gamla hus och byggnader.

Karlsbron är en ganska populär turist attraktion. Jag tror även man kan ta eb båttur i moladu vilket verkar kul men det gjorde vi inte.

När det börjar närma sig hel timme vid atomuret så samlas det ofta mycket folk. Luckan ovanpå uret öppnar sig och apostlarna visar sig.

Craving- gladiator sandals

 

Är så sugen på att köpa ett par gladiator sandalar. Dessa är från Zara men de kostar över tusenlappen, vilket kanske inte lönar sig för sommaren är så kort!  Men jag kanske hittar några lika snygga. Och jag tror att antagligen så älskar man skorna eller så hatar man de.

Ny header

Som ni sett så har jag en ny header! Helt ok, har den så längde tills jag fotar något bättre. Japp jag har kuvert i handen haha.

Zuccinni noodels

Om ni inte har märkt det så gillar jag att skriva om mat här på bloggen! Tycker det är ganska kul.

Vi har köpt en vegetable spiral slicer, man kan skära grönsaker i spiraler och olika former istället för makaroner. Ett nyttigare altervativ helt enkelt.Så till middag gjorde vi nudlar av zuccini och serverade med köttfärssås. Gott snabbt och nyttigt. Om man inte vill köpa en hel maskin så har jag sett "pennvässare" för grönsaker som ska också ge smala strips.

 

New stuff

För några dagar sedan var jag och shoppade lite. Fick med mig en jacka från New Yorker, sminkborstar,sminktvättgrej och ett halsband. Även strumpor med det är inte så kul..Snart är det sommarlov och hoppas värmen kommer så man kan ha sina sommarkläder. <//3

Förresten, hur använder man tvättsprejen? Ska man skölja borstarna med vatten efter. Det finns inga instruktioner vilket var ganska osmart. Men jag får googla det helt enkelt!

Upp