Victorias!

make up

Detta är lite av mitt smink.

Blushen och bronzern är från ELF (eyes lips face). De är jättebra, elf är ett engelskt smink företag som har billiga produkter som ändå har bra kvalitet. De testar inte på djur osv.

Jag gillar bronzern fast den är ganska glittrig, så den är inte så bra att ha till countouring skulle jag säga..

Mascarorna är från Lumene och Maybelline. Lumene mascaran fickk jag från mamma. Den funkar bäst om man har ganska långa ögonfransar för den separerar mest.

The falsies mascaran är bra, den ger både volym och längd. Precis som mascaran ska ge, "lösögonfrans- effekt" så tycker jag den ger det.  Men det negativa är att den är jättesvår att få av. Den är inte vattenfast fast den håller jättebra. Jag använder sminkborttagning till vattenfasta mascaror och ändå så blir det svart kvar...

Eye luminizer ( hazel eyes) är en eyeliner från loreal. Jag har den fast jag har blåa ögon och det funkar ändå. Meningen är ju bara att ögonfärgen ska "sticka ut" mer. Den heter black amethyst, fast jag tycker den är ganska lila metallic. Jag gillar den, den håller länge och ser fin ut. Man kan lätt skapa en vinge med den.

Sen bara ett läppglans från Maybelline, color sensetional lucsious Gloss. den luktar mint och appliceras lätt. Den ger en fin glans och ingen färg.

Skriv gärna om ni vill ha en bättre review på någon av sakerna.

Vissa grejerna går köpa på nelly. nordicfeel, eller på eleven tror jag.( Inte elf grejerna)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas