Victorias!

London / london-guide del 1

Heej! Nu sitter jag hör och skriver ett inlägg som jag inte jag har gjort på hur länge som helst. Jag har skutit upp att skriva dessa inlägg hur länge som helst. Jag har saknat att blogga sjukt mycket haha </3

Men nu är jag tillbaka.

Så det här är typ london-guide/vad jag och min familj gjorde, tips och åsikter..

 

 

Vi kollade såklart på Big Ben, Houses of Parliament,Westminster Abbey och Westminster bridge. Det var jättehärligt att se allting och fota! Vi hade riktigt tur med vädret också. Bredvid bron så var det London Eye och London Aquaria & London Dungeon.  Jag tror att man även kunde åka sightseeing med båtarna.

 

När vi åkte london eye så fick vi vänta i kö jättelänge. Turen var i ca 30 min och det fanns en bänk där inne om man blev trött. Vi fick även se en 4D film efter turen som handlande om London, den var bara i några minuter men den var riktig häftig.

 

Vi åkte med tunnelbanan överallt, många har svårt att hitta osv. Men det gick ganska bra för oss. Det är bra markerat på varje station fast det är massor av linjer. För att gå av till oxford street tror jag man gick av på Bond Street. De tunnelbanorna som var circle lines kunde man byta på har jag för mig.

 

 

 

Carro med sin stora pizza,detta var på portabello marknaden. En mysig liten marknad med massa småbutiker med kläder och väskor. Själva marknaden har antikgrejer,kläder,skor osv så typ allt. Vi kan inte åka till camden för det var ganska långt ifrån. Men detta var på Notting Hill Gate tror jag!

 

Hoppas ni gillar dessa inlägg! Lämna gärna feedback vad ni tycker, om jag ska fortsätta med en eller två delar. Kram ♥

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas